Jubileum 50 jaar Allurepark De Lucht

30 mei 2014 om 00:00 Ondernemend

Op de grens van 2 provincies en 3 gemeenten (Renswoude, Scherpenzeel en Barneveld) is 50 jaar geleden 'Camping De Lucht' gestart. De ouders van de huidige eigenaar, Karel van Dijk, zijn vanuit hun boerderij gestart met recreatieactiviteiten. Eerst een onderkomen voor groepen op de deel, later tenten en verder uitgebreid naar toer- en stacaravans . In de afgelopen 50 jaar is het uitgegroeid tot Allurepark De Lucht, een recreatiepark met vaste staanplaatsen en toeristisch kamperen, horeca, outdoorpark en ijsbaan in de winter.

Oorsprong

Het park is ingericht met moderne faciliteiten die doen terugdenken aan de oorsprong van het boerenbedrijf. Het zwembad de Vaarkamp is vernoemd naar de grootouders van de Karel. De Horeca is ondergebracht in Gasterij De Hooiberg. Onderdeel hiervan is Restaurant De Ossenstal, waar u goed verzorgd wordt tijdens uw verblijf én ook voor uw diner of catering.

Familiebedrijf

Alle medewerkers zijn zomer en winter altijd druk bezig om er voor te zorgen dat onze gasten de beste vakantie krijgen. Onder deze enthousiaste ploeg medewerkers zijn ook een diverse generaties familieleden te vinden. De zus van Karel van Dijk ondersteunt op receptie en met de administratie. Neven en nichten zijn werkzaam voor technische dienst, horeca en promotie.

50 jaar jubileumacties

Er wordt uitgebreid stil gestaan bij het 50 jarig jubileum. Het hele jaar organiseert men allerlei activiteiten en acties. Door middel van een fotowedstrijd, worden 50 jaar ervaringen op het park zichtbaar. De foto's hiervan zijn terug te zien op de website en Facebook.

Bij een verjaardag horen ook traktaties. Wordt u dit jaar ook 50? dan mag u gratis komen eten! Lees meer over de voorwaarden van onze actie op onze website. www.delucht.com/actie50 of neem contact op met Gasterij De Hooiberg op 0342-434708.

advertentie
advertentie