en past haar lidmaatschap voorwaarden aan

4 juni 2014 om 00:00 Sport

Golfclub Anderstein heeft een aantal drempelverlagende maatregelen genomen, waardoor proeflid èn regulier lid worden van Anderstein aantrekkelijker en gemakkelijker is geworden dan ooit.

Golfclub Anderstein heeft een prachtige 27 holes golfbaan, uitstekende horeca en uniek terras en kenmerkt zich door een goede sfeer, gastvrijheid en een buitengewoon gezellig clubleven. Er is het hele jaar een breed en gevarieerd scala aan activiteiten die door de diverse commissies worden georganiseerd. Voor beginners en gevorderden is er ook een professionele Golf Academie met prima oefenmogelijkheden,

Uniek Proeflidmaatschap

Golfclub Anderstein is een gezellige, actieve vereniging voor alle leeftijden. Om dit zelf te beleven, introduceren we een proeflidmaatschap. Ontdek gedurende één jaar de sfeer, de golfbaan, de leden en het unieke terras en overtuig uzelf van iets wat de leden allang weten: Anderstein is uniek!

Het proeflidmaatschap geldt voor een periode van twaalf maanden en start per de eerste van de maand na aanmelding. Zoals bij alle nieuwe leden is er een kennismakingsgesprek met de commissie nieuwe leden. Deze commissie zorgt er onder andere voor dat de (proef)leden wegwijs worden gemaakt binnen de vereniging. Er hoeft geen certificaat te worden aangeschaft. Er gelden enkele beperkingen: het proeflidmaatschap geldt niet voor leden en oud-leden en van het proeflidmaatschap kun je maar eenmalig gebruik maken. Het proeflidmaatschap biedt dezelfde rechten als het reguliere lidmaatschap behalve het stemrecht.

Bevalt de vereniging u goed, dan kunt u tussentijds of na de proefperiode overstappen naar een definitief lidmaatschap.

Regulier Lidmaatschap

Ook het reguliere lidmaatschap heeft Anderstein financieel aantrekkelijker gemaakt. Zo wordt er vanaf heden geen entreegeld meer geheven. Voor een regulier lidmaatschap geldt dat de contributie lager is dan voor het proeflidmaatschap. Het aanschaffen van een certificaat van aandeel is wel onderdeel van het lidmaatschap. Het certificaat kunt u zien als een aandeel in de club. Daarmee is ieder lid mede-eigenaar van de bezittingen, die volledig de waarde dekken van alle certificaten.

De club vindt het erg belangrijk dat leden en nieuwe leden zich bij Anderstein thuis voelen en doet er veel aan om dat ook te realiseren. Wilt u meer weten, surf dan naar www.golfclubanderstein.nl voor de details of bel 0343-431330 voor meer informatie.

advertentie
advertentie