Bier, meer als alleen een dorstlesser bij Restaurant de Ossenstal

16 juni 2014 om 00:00 Activiteiten

Een bijzondere avond met bier in de hoofdrol!

Restaurant de Ossenstal, onderdeel van Gasterij de Hooiberg en Allurepark de lucht, organiseert vrijdag 20 juni weer een culinaire avond met als thema Bier, meer dan alleen een dorstlesser. Culinair en Smaakvol genieten staat centraal deze avond.

Het keukenteam onder leiding van Chef-kok Harold Engelen staan garant voor een ware culinaire beleving. Onder begeleiding van Marco Lauret, brouwer en bier expert met meerdere behaalde medailles met zijn eigen gebrouwen bier. Door Marco word u deze avond bijgepraat over de ins en outs van bier.

Tijdens deze avond kunt u genieten van een 8-gangen diner met bier in de hoofdrol. Bent u vegetarisch of heeft u andere dieet wensen? Geen probleem geef het aan bij uw inschrijving en wij houden er rekening mee! Kijk voor het volledige menu op onze website of Facebook pagina.

De avond zal geheel in stijl worden ingeluid met een leuk ontvangst. Het restaurant is voor deze avond open vanaf 18:00 uur. Om 19:00 uur zal de eerste gang aan u gepresenteerd worden en zal de presentatie van start gaan. De avond word ook in stijl afgesloten, en u gaat met een goed gevulde buik en een leuk aandenken weer naar huis.

Wilt u erbij zijn? En een smakelijke en verrassende avond tegemoet gaan? De kosten zijn € 55,00 voor de georganiseerde avond en het 8-gangen diner met bij iedere gang bijpassende bieren. Bent u de BOB? Ook dit is geen probleem, wij vervangende de alcoholische versnapering voor u in een gewenst drankje. De overige consumpties zijn voor uw eigen rekening. Reservering is verplicht.

advertentie
advertentie