Muziekschoolleerlingen geslaagd

17 juni 2014 om 00:00 Lokaal nieuws

Zaterdag 14 juni en maandag 16 juni j.l. waren bijzondere dagen voor een aantal piano-, viool- en fluitleerlingen van Muziekschool Scherpenzeel. Dit was de dag waar lang naartoe is gewerkt, de dag waarop de praktijkexamens werden afgenomen. Eerder dit jaar waren er al theorie-examens. Degenen die daarvoor een voldoende haalden mochten aan het praktijkgedeelte deelnemen. De leerlingen moesten een flink programma laten horen. Dit jaar mocht er publiek bij aanwezig zijn, zodat het examen gelijk een concert was.

Aan het eind van de dag werd duidelijk dat het harde werken niet voor niks is geweest, want iedereen is geslaagd. Een prachtig eindresultaat.

De geslaagden namen na afloop allemaal een mooi diploma in ontvangst. De geslaagden zijn: Viool A1: Abia Veenvliet, Lianne van der Sluijs en Liza Vlastuin. Viool A2: Yoni van Grol. Viool C: Bastiaan Verrips. Piano A1: Martijn Ploeg, Thirza Leeuwdrent, Anne-Ruth van der Laan en Miyuki de Jonge. Piano A2: Dieke Ploeg. Dwarsfluit C: Esther Davelaar, Arinda van Dijk en Lidy Verrips.

Bekijk de foto's op de Facebookpagina van Muziekschool Scherpenzeel.

Voor meer informatie de muziekschool: www.scherpenzeelmuziek.nl of stuur een mail naar sms-scherpenzeel@live.nl

advertentie
advertentie