Vrijwilligerswerk in Scherpenzeel

20 juni 2014 om 00:00 Lokaal nieuws

Op de website van Welzijn Leusden staat een groot aanbod van vrijwilligersvacatures in de plaatsen Leusden, Scherpenzeel en Woudenberg.

Heeft u tijd over en zin om iets nieuws aan te pakken, neem dan contact op met het Steunpunt Vrijwilligerswerk van Welzijn Leusden, adres: Larikslaan 2, 3833 AM in Leusden, tel: 033 - 4343229, e-mail info@welzijnleusden.nl Voor vrijwilligersvacatures kunt u ook kijken op de website: www.welzijnleusden.nl

Cursusbegeleider bij dorpscollege Krek in Scherpenzeel. Krek organiseert laagdrempelige cursussen op cultureel, creatief, educatief en informatief gebied.

Cursusbegeleiders zijn tevens algemene bestuursleden en hebben o.a. de volgende taken: ideeën voor nieuwe cursussen en workshops aandragen, daarnaast deze cursussen en workshops vormgeven en begeleiden, en het administratieve gedeelte verzorgen. Maandelijks is er een bestuursvergadering. Bent u communicatief vaardig en heeft u er plezier in om iets goed te organiseren en van de grond te krijgen? Krek komt graag met u in contact!

Ook is Krek op zoek naar een 2e Penningmeester. De 2e Penningmeester heeft als taak het innemen van inschrijfformulieren van de algemene bestuursleden en het innen van het cursusgeld via machtigingen. De 2e Penningmeester werkt nauw samen met de 1e Penningmeester. Kunt u accuraat en precies werken en bent u een uur per week beschikbaar neem dan contact op voor meer informatie

advertentie
advertentie