ChristenUnie Scherpenzeel en Dorpsbelang Renswoude bij Politiek Café op ValleiRadio

25 juni 2014 om 00:00 Lokaal nieuws

Marieke van de Beek van ChristenUnie Scherpenzeel en David Beeldsnijder van Dorpsbelang Renswoude zijn vanavond te gast in Politiek Café op ValleiRadio.

In Renswoude zijn ze op zoek naar beheerders voor WhatsApp buurtpreventie. Dit is een burgerinitiatief waarbij de inwoners van Renswoude anderen via WhatsApp informeert over een bepaalde situatie in de omgeving. Een gemeente die WhatsApp gebruikt, dat hoor je niet vaak. Ziet Beeldsnijder zijn dorp als een vooruitstrevend dorp? En hoe gaat het eigenlijk met zijn partij, Dorpsbelang Renswoude?

Een paar maanden geleden is de Stationsweg in Scherpenzeel onder handen genomen en ook op de Dorpsstraat bij de kerk. Er zijn dus heel wat veranderingen doorgevoerd in het dorp. Van de Beek van ChristenUnie Scherpenzeel deed vorige week een uitspraak over het nieuwe wegdek bij de kerk. Volgens Van de Beek zullen de fietsers in de goot naast het wegdek belanden. Hoe is dit afgelopen?

Luister vanavond naar Politiek Café op ValleiRadio met presentator Eefje van Harskamp. Het programma is te beluisteren via ValleiRadio.nl en de TuneIn app.

*** Opmerking: vanavond begint Politiek Café al om 20.00 uur omdat Blum's Shuffle niet door gaat. ***

advertentie
advertentie