Bandleden en zangtalent gezocht bij muziekschool

28 juni 2014 om 00:00 Activiteiten

Jongeren die graag in een popband spelen of het leuk vinden om in een zanggroep te zingen zijn welkom bij Muziekschool Scherpenzeel. Sinds september 2013 zijn er twee bands actief bedoeld voor jongeren van dertien tot en met achttien jaar die minstens twee jaar muziekles hebben gehad. Iedereen die zingt, drums, basgitaar, elektrisch gitaar, keyboard, piano of een blaasinstrument speelt is van harte welkom. De popgroepen hebben de eerste optredens inmiddels achter de rug en deze waren een groot succes. Op het repertoire staan o.a. All of Me van John Legend, Counting Stars van OneRepublic, Can't Remember To Forget You van Shakira/Rihanna. De leden van de band mogen zelf repertoire aandragen. Dit gaat in overleg met hun coach Ton van Veltom. Ton is zeer ervaren, als coach, maar ook als bandlid. Hij speelt zelf meer dan 35 jaar in een band, doceert keyboard en piano, muziektheorie en solfège en is dirigent van Popkoor Get Around. Ook heeft van Veltom een aantal seizoenen meegewerkt aan het Junior Songfestival van De Avro, Kinderen voor Kinderen van de Vara en het programma Popstars van SBS6.

Om een gelijkwaardig niveau binnen de band te krijgen zijn er op vrijdag 11 juli en zaterdag 12 juli 2014 audities. Bij voldoende aanmeldingen kunnen er meerdere bands gevormd worden. De bands repeteren op maandagavond, vrijdagmiddag en zaterdagochtend in Scherpenzeel.

De zanggroepen van de Muziekschool zijn flink gegroeid. Inmiddels kunnen er vier groepen worden gevormd. Twee groepen voor jongens en meisjes in de leeftijd van acht tot en met twaalf jaar en twee groepen voor iedereen van dertien tot en met achttien jaar. Deze groepen zingen onder leiding van Ton van Veltom met live begeleiding van piano of popband. In het nieuwe seizoen zal er ook een zangdocente werkzaam zijn bij deze projecten om de zangtechniek te ondersteunen. Er worden actuele popnummers, liedjes uit musicals, top 40 en Nederlandstalige pop gezongen. De zang- en popgroepen repeteren elke maandag van 17.00 - 18.30 uur ,vrijdag van 17.00 - 18.30 uur, en zaterdag van 11.00 tot 13.00 uur in De Muziekschool in Scherpenzeel. Ook is er in het nieuwe seizoen bij Muziekschool Scherpenzeel de mogelijkheid om in te schrijven voor privé zangles..

Stuur voor informatie of aanmelding een mail naar: sms-scherpenzeel@live.nl Kijk voor meer informatie over Muziekschool Scherpenzeel op: www.scherpenzeelmuziek.nl of volg de muziekschool op Facebook

advertentie
advertentie