Spectaculaire Ruitershow volop in het teken van oranje!

30 juni 2014 om 00:00 Activiteiten

Aankomende zaterdag 5 juli a.s. is er de spectaculaire ruitershow van Paardensportvereniging de Willaerruiters. Het zal een extra spektakel worden aangezien de vereniging 40 jaar bestaat. Voor de voetballiefhebbers is er aansluitend aan de gehele show vanaf 22 uur een groot aanwezig scherm waarop de Nederlandse leeuwen te zien zijn.

Tijdens de show is er van alles te zien, namelijk de verschillende takken van paardensport getoond door de leden van "PSV" de Willaerruiters. De speciale gasten van deze avond, het voltige team uit Lunteren, the Thunderguys met hun nieuwe shownummer en een kamelenrace zullen u zeker gaan vermaken!

Tijdens de pauze is er een weekend of midweek voor 6 pers. te winnen op een Landal Greenpark en natuurlijk nog vele andere prijzen! Het winnende lot is te verkrijgen bij een van de leden van "PSV" de Willaerruiters. Ook is er een pony op het terrein aanwezig waarvan u het gewicht mag raden. Hier staat ook een leuke prijs tegenover!

Voor de kinderen is er vermaak. Ze kunnen hun energie kwijt op het springkussen en een clown is deze gehele avond aanwezig.

U bent van harte welkom op terrein Ruwinkel aan de Ruwinkelseweg nr. 3 te Scherpenzeel. Entree volwassene 5 euro, kinderen van 4 - 12 jaar 3 euro.

advertentie
advertentie