Ad van Vreeswijk wint Afsluitingstoernooi bij T.V.S.

8 juli 2014 om 00:00 Sport

Ad van Vreeswijk winnaar van Afsluitingstoernooi bij T.V.S.

Op Maandag 7 Juli jl. gingen de T.V.S.-ers voor de laatste keer dit seizoen (maandag de 14e is er nog wel een "uitlooptraining") de strijd met elkaar aan tijdens het zgn. Afsluitingstoernooi. Op dit toernooi, welke het laatste was van het "VBA Van Braak Loonservice" toernooicircuit, werden er telkens partijtjes gespeeld van een game tot de 21 punten. Na afloop van iedere game bleef de verliezer staan en ging deze vervolgens, met behoud van het aantal behaalde punten, de strijd aan met een verse speler die van "de reservebank" kwam. De totale speeltijd bedroeg een uur en daarin moesten zoveel mogelijk partijtjes worden gewonnen om in aanmerking te komen voor de prijzen.

Deze toernooivorm bracht veel variatie in de wedstrijden, de ene keer kon worden begonnen met een kleine voorsprong/achterstand of zelfs met een gelijke stand maar het kon ook zo zijn dat een bijna onmogelijk in te halen 0-19 of 0-20 de beginstand was. Gezien het enthousiasme waarmee door alle deelnemers werd gestreden om de punten kan teruggezien worden op een geslaagde afsluiting van het seizoen. De prijzen werden als volgt verdeeld : winnaar werd Ad van Vreeswijk, de tweede plaats was voor Corne Marchal en Rein Schellingerhout legde beslag op de derde plaats. De poedelprijs was voor Bas "de volleyballer".

Ook in het nieuwe seizoen, 2014/2015, zal VBA Van Braak Loonservice weer zijn naam verbinden aan het toernooicircuit, het spreekt vanzelf dat T.V.S. zeer content is met deze sponsoring.

Het nieuwe seizoen van T.V.S. gaat weer van start op Maandag 25 Augustus dan worden alle leden weer verwacht en natuurlijk zijn ook andere belangstellenden uiteraard van harte welkom om eens te komen kennismaken met de tafeltennissport op de maandagavond vanaf 20.00 uur in "de Breehoek", voor meer nieuws en info over T.V.S. kijk op www.tvsnetpost.nl

advertentie
advertentie