2e Scherpenzeelse voetbaldagen geslaagd

30 augustus 2014 om 00:00 Lokaal nieuws

Woensdag 27 augustus en donderdag 28 augustus vonden op sportpark de Bree West en Oost de 2e Scherpenzeelse voetbaldagen plaats. Deze zijn tot stand gekomen door de samenwerking tussen de jeugdafdelingen van de v.v. Scherpenzeel en de s.v. de Valleivogels. Er hadden zich hiervoor totaal 95 deelnemers aangemeld. De deelnemers werden allereerst in een nieuw paars shirt, witte broek en paarse kousen. Daarnaast kregen ze een bal waarmee ze tijdens de trainingen aan het werk moesten.

De eerste dag stond in het teken van trainingen gericht op aanvallen en dan met name afronding en techniek. Daarnaast werd er 4 tegen 4 gespeeld en de voorronden van 7 tegen 7. De 2e dag begon met goalmaster en daarna trainingen gericht op verdedigen en de finales van 7 tegen 7.

Voor de trainingen was er naast een groot aantal mensen uit de eigen jeugdafdelingen ook een beroep gedaan op een aantal senioren trainers o.a. Rob van den Broek van Woudenberg 1, Dennis Koorn 1e v.v. Scherpenzeel 1, Joop Bliekendaal (CJVV en oud trainer v.v. Scherpenzeel) en Henk Vlastuin interim trainer vv Scherpenzeel en jeugd DOVO.

De weergoden waren ons zeer goed gezind. Beide dagen was het droog en scheen regelmatig de zon, hier zag het in eerste instantie niet naar uit. De deelnemers genoten met volle teugen van de oefenstof die door de trainers werd aangeboden. Aan het eind van de eerste dag was met name door het mooie weer en de inzet bij de meeste deelnemers de pap wel op. Dat het energie vrat bleek ook uit de hoeveelheid broodjes die verorberd werden bij de lunch. De donderdagmorgen werd gestart met goalmaster, met daar na de trainingen gericht op verdedigen en afsluitend de laatste wedstrijden van 7 tegen 7.

Rond 16.00 uur konden de prijzen worden uitgereikt aan de winnaars van 4 tegen 4,

7 tegen 7 en goalmaster.

Wij kijken als organisatie terug op geslaagde Scherpenzeelse voetbaldagen en willen alle vrijwilligers in welke zin dan ook, de trainers en assistent-trainers hartelijk danken voor het opofferen van hun vrije tijd en hopen bij de volgende editie weer gebruik te mogen maken van hun hulp. Zonder hun medewerking was dit niet mogelijk geweest.

Namens de organisatie

Dieter van Essen, Jan van Gulik, Marjon en Jaap van Donselaar

advertentie
advertentie