Proeverij op Open dag bij Moriahoeve 17 september van 10.00 tot 13.00 uur

5 september 2014 om 00:00 Lokaal nieuws

Op woensdag 17 september opent Woonzorgboerderij Moriahoeve de poort en laat iedereen die wil komen kijken mee proeven van de sfeer en de huisgemaakte producten. Moriahoeve is voor de proeverij op de open dag beschikbaar van 10.00 tot 13.00 uur.

De huisgemaakte producten zijn ook te koop. Producten komen uit eigen moestuin of eieren van de kippen. Te denken valt aan pompenchutney en -jam, huisgemaakte advocaat, komkommer en augurken, courgette in zoetzuur ingemaakt. En natuurlijk is er bij de koffie van allerlei lekkers te vinden.

"Altijd als ik weer naar de dagactiviteiten ben geweest, voel ik me weer opgeladen, dan kan ik er weer tegen!"

"Het is zo'n goede sfeer en er is zoveel te beleven binnen Moriahoeve, ik ga altijd graag bij de schapen en de lammetjes kijken. Sinds kort is er een kas, waar we tomatenplanten en courgette en andere groenten hebben gezaaid, die geven we water. De ruim opgezette tuin en open sfeer geven me een gevoel van vakantie. Ik kan lekker naar buiten, er is van alles te doen. En wat ik ook heel belangrijk vind: Je merkt dat ze christen zijn in heel hun doen en laten".

Zo maar een paar uitspraken van deelnemers aan de dagactiviteiten van Moriahoeve. De locatie die op het platteland ligt tegen de Gelderse Vallei en de Utrechtse Heuvelrug aan. Op het erf van een voormalige boerderij is deze woon-zorg-boerderij geplaatst. Er kunnen maximaal 37 mensen wonen. De bewoners hebben allemaal een vorm van dementie. Maar ze zijn ook allemaal uniek, door God geschapen en bedoeld om tot hun bestemming te komen.

De dagactiviteiten in het ontmoetingscentrum worden aangeboden aan oudere mensen die houden van het buitenleven. Het is de juiste invulling, als een dag thuis u zwaar valt of te veel wordt voor u en degenen om u heen. U kunt genieten van de gezellige huiselijke sfeer, dieren, wandelen in de omgeving, samen eten koken of bakken en de landelijke omgeving?

Dan bent u bij Moriahoeve aan het juiste adres.

Neem contact op voor meer informatie met coördinator: 033-3030446 of coordinator@moriahoeve.nl

www.moriahoeve.nl voor meer informatie. Ook eens binnen kijken? Kom dan sfeer en andere producten proeven/kopen op 17 september!

advertentie
advertentie