Nieuwe hoofdsponsors v.v. Scherpenzeel

8 september 2014 om 00:00 Sport

Voetbalvereniging Scherpenzeel heeft de groep hoofdsponsors in de afgelopen zomer weten uit te breiden. De bedrijven Foox en Van Heugten Transport verbonden zich voor de komende 3 jaren aan de kersverse 3e klasser.

De groothandelsorganisatie Foox uit Veenendaal is een landelijke leverancier van food en non-foodartikelen aan horeca, verenigingen, pompshops e.d. en is een geheel nieuwe relatie van de vereniging. Het internationale transportbedrijf Van Heugten Transport is al langer als adverteerder verbonden aan de club en is nu bereid gevonden om als één van de hoofdsponsors de club verder te ondersteunen.

Naast de nieuwe hoofdsponsors verlengden ook 2 bestaande hoofdsponsors hun contract. Zowel Technica als In de Kast verbonden zich voor een nieuwe periode aan V.V. Scherpenzeel.

Voor de 1e competitiewedstrijd tegen Brederodes werden de betreffende sponsors ontvangen door het bestuur en de sponsorcommissie. Na het afwikkelen van de formaliteiten ontvingen de sponsors een foto, een vaan en een bos bloemen als dank voor de steun en het vertrouwen.

advertentie
advertentie