Grasmaaiertrek Woudenberg 4 Oktober 2014

9 september 2014 om 00:00 Activiteiten

WOUDENBERG - Zaterdag 4 oktober zal op de Griftdijk nr 28 in Woudenberg de Grasmaaiertrek voor de jeugd plaatsvinden. Het is een initiatief van Stichting Grasmaaiertrek Midden Nederland. Deze jonge stichting organiseert evenementen in het midden van het land. De voorgaande edities tijdens de Crazy Cross en de PJGU Truck-en Tractorpulling Renswoude waren een succes met ruim dertig starts.

De stichting hoopt ook in Woudenberg de jeugd enthousiast te maken om mee te doen.

Tijdens de Grasmaaiertrek is het de bedoeling dat jonge bestuurders met hun zitmaaier een baan afleggen van ongeveer 40 meter. Tijdens de race zorgt een sleepwagen ervoor dat naarmate men verder komt de weerstand hoger wordt. Degene die uiteindelijk het verste komt heeft gewonnen. Om alles zo eerlijk mogelijk te laten verlopen wordt er in drie gewichtsklassen gereden.

Meedoen is belangrijker dan winnen. Ondanks dat er uiteraard een wedstrijdelement in zit hoopt de Stichting Grasmaaiertrek Midden Nederland vooral er een leuke en gezellige dag van te maken voor de jeugd.

Voor meer informatie of inschrijven zie ook onze website www.grasmaaiertrek.nl . Bij slecht weer kan er besloten worden het evenement af te gelasten. Dit maken we via de website bekend.

wanneer: 4 oktober 2014

lokatie: Griftdijk

tijden: tussen 11.00 uur en 16.00 uur

advertentie
advertentie