TTV Lagerweij tevreden na eigen touwtrektoernooi

15 september 2014 om 00:00 Sport

Zaterdag 13 september werd er het jaarlijkse touwtrektoernooi bij Touwtrekvereniging Lagerweij in Renswoude, gehouden. 's Ochtends en het eerste gedeelte van de middag was het de beurt aan de getrainde teams. De organiserende vereniging behaalde met 1 team bij de zestallen een mooie eerste plaats. Een tweede team van Lagerweij werd in dezelfde klasse derde.

Tijdens het laatste blok met wedstrijden in het middagprogramma was het de beurt aan de ongetrainden en de gevorderden. Ook stond de kidsklasse op het programma. De kidsklasse was voor ongetrainde kids van 6 t/m 12 jaar, er was een deelnemertje van 5 jaar bij. Er waren een kleine 40 kinderen die zich voor de wedstrijd opgegeven hadden, dat werden 4 teams. De meeste kinderen waren zeer fanatiek. Alle teams behaalden punten en sommige teams waren aardig aan elkaar gewaagd. Heel veel mensen hebben erg genoten van deze klasse. De deelnemende kinderen kregen na afloop van de wedstrijd een mooie medaille, drinken en chips. Het team van de Grastijgers werd uiteindelijk eerste en kregen van ijs- en zuivelboerderij de Kleine Hope een heerlijk ijsje aangeboden.

Bij de wedstrijden van de ongetrainden waren er damesteams, herenteams en jeugdteams. De heren en de jeugd kregen na de poule gezamelijk de finales. De dames hadden hun eigen finales. Er waren 2 teams van het Veterinair Touwtrek Genootschap van de Uithof in Utrecht, die werden nummer 1 en nummer 2. De Trekganzen werden derde.

De organisatie kijkt terug op een geslaagd en gezellig toernooi en wil de sponsors en alle vrijwilligers bedanken die dit met z'n allen mogelijk gemaakt hebben.

Uitslagen toernooi TTV Lagerweij 13 september 2014

600 kg klasse:

1 Spoortrekkers 600

2 Streefkerk 600

3 Spoortrekkers jeugd

4 Streefkerk jeugd

1 Valleitrekkers

680 kg klasse:

2 TTV Lagerweij

heren zestallen:

1 TTV Lagerweij B

2 Veense Boys

3 TTV Lagerweij A

Dames ongetraind:

1 V.T.T.G. A

2 V.T.T.G. B

3 Trekganzen

4 Oosterhuizen

Heren/jeugd ongetraind:

1 Jonge boeren- heren

2 Hardeman van Harten- jeugd

3 Hardeman kelderbouw- heren

Kidsklasse:

1 Grastijgers

2 F.C. de kampioenen

3 de Trekkers

4 Groot Wagensveld

advertentie
advertentie