Vrijwilligerswerk in Scherpenzeel en Woudenberg

26 september 2014 om 00:00 Lokaal nieuws

Op de website van Welzijn Leusden staat een groot aanbod van vrijwilligersvacatures in de plaatsen Leusden, Scherpenzeel en Woudenberg.

Heeft u tijd over en zin om iets nieuws aan te pakken, neem dan contact op met het Steunpunt Vrijwilligerswerk van Welzijn Leusden, adres: Larikslaan 2, 3833 AM in Leusden, tel: 033 - 4343229, e-mail info@welzijnleusden.nl Voor vrijwilligersvacatures kunt u ook kijken op de website: www.welzijnleusden.nl

Vrijwilliger bij Reinaerde, locatie de Heijgraeff in Woudenberg. Reinaerde is een dienstverlenende organisatie op het gebied van wonen, werken, dag- en vrije tijdsbesteding aan kinderen en volwassenen met een handicap. Voor de volgende clienten met een beperking is de Heijgraeff op zoek naar een vrijwilliger:

• Jongeman zoekt een ondernemend maatje om mee te wandelen, fietsen, zwemmen of samen koffie drinken in het dorp. Hij zit in een rolstoel. Bent u die spontane en vrolijke vrijwilliger die zin heeft om twee keer per maand sportieve activiteiten met hem te doen?

• Wandelen bij het Henschotermeer of naar de Heavybende gaan, dat vindt deze man heel erg leuk! Daarnaast geniet hij van fietsen, trampolinespringen en snoezelen op het terrein. Bent u rustig en geduldig, kunt u duidelijk zijn en leiding geven? Dan is de Heijgraeff naar u op zoek! Het gaat om ongeveer een uur per twee weken.

• Ondersteuning bij de gymactiviteit op woensdagmiddag. Wie helpt bij het begeleiden van de clienten van de dagbesteding naar de sporthal en weer terug? Ook hulp tijdens het sporten is zeer gewenst.

Vrijwilliger koffie en thee bij het Huis in de Wei van Zorggroep Ena in Scherpenzeel. Het Huis in de Wei biedt met name ouderen wonen, zorg en welzijn. Men is op zoek naar een vrijwilliger die op dinsdag- en donderdagmiddag van 15.00 tot 16.00 uur koffie en thee wil rondbrengen. Heeft u affiniteit met ouderen, bent u gastvrij en beheerst u de Nederlandse taal? Het Huis in de Wei komt graag met u in contact.

advertentie
advertentie