Kinderbeurs

10 oktober 2014 om 00:00 Activiteiten

In de week van de herfstvakantie organiseert speel-o-theek "De Speelvallei" tal van activiteiten om kennis te maken met de Speel-o-theek.

We zullen aftrappen op zaterdag 18 oktober met een kinderbeurs. Deze beurs zal plaatsvinden van 10:00 tot 12:00 in de centrale hal van de Breehoek. De speel-o-theek zal haar afgeschreven speelgoed verkopen en daarnaast zijn er tafels gehuurd door particulieren. Tijdens de beurs wordt van alles verkocht voor kinderen. U kunt hierbij denken aan speelgoed of kinderboeken maar ook kinderkleding. De speel-o-theek zal tijdens de kinderbeurs geopend zijn zodat iedereen een kijkje kan nemen wat de speel-o-theek te bieden heeft. Iedereen die besluit lid te worden hoeft in de maanden november en december geen lidmaatschap te betalen!

Ook zullen we op woensdag 21 oktober aanwezig zijn op de weekmarkt met een kraam en is er de mogelijkheid een ritje te maken vanaf de markt naar de speel-o-theek met de huifkar. Ook deze dag geldt er weer een mooie aanbieding voor nieuwe leden. Kom geheel vrijblijvend kennis maken!

Voor meer informatie over de activiteiten van de Speel-o-theek of voor het reserveren van een tafel (120 x 80 cm, 5 euro) kunt u contact opnemen met speelvallei@gmail.com.

advertentie
advertentie