Dames 1 van Volleybalvereniging Set Up '69 wint met 3-2 van de naaste concurrent.

12 oktober 2014 om 00:00 Sport

In De Breehoek in Scherpenzeel speelden de dames van Volleybalvereniging Set Up '69 tegen Agilitas 1, dat met 2 punten meer op de tweede plaats stond. Door deze overwinning is Set Up 1 punt ingelopen, maar staat het team nog wel op de derde plaats.

In de eerste set nam Set Up een paar punten voorsprong, maar door een paar foute opslagen en tactische time-outs van de coach van Agilitas ging de set nipt verloren met 25-27. De tweede set liet Set Up zien hoe het wel moet. Ze werden de zenuwen beter de baas en geholpen door een goede opslagserie van Nienke van de Wetering, die een sterke wedstrijd speelde, werd de set binnengehaald met 25-21. Daarna werd ook de derde set vlot gewonnen. Helaas zakte de concentratie toen weer wat weg, waardoor Agilitas in haar spel kon komen en de vierde set won. Gelukkig waren de dames van Set Up daarna weer bij de les en werd de vijfde set redelijk eenvoudig gewonnen.

Ze hebben zaterdag weer laten zien dat als zij de zenuwen de baas kunnen blijven en wat minder opslagfouten maken, ze kunnen meedoen om de bovenste plek in deze poule. De volgende thuiswedstrijd is op 1 november om 17.30 in De Breehoek tegen het laag geplaatste Kidang.

advertentie
advertentie