Volkskerstzang Harderwijk

22 oktober 2014 om 00:00 Activiteiten

Op woensdag 10 en donderdag 11 december wordt voor de 20e keer de Volkskerstzang in het Dolfinarium gehouden. Samen bekende kerstliederen zingen, luisteren naar prachtige muziek en genieten van de warme sfeer. Dát is de Volkskerstzang Harderwijk!

Naast de vaste medewerking van 't Hierder Zangkoor en Pro Ecclesia uit Wezep treden op woensdag 10 december de volgende koren op: het jongerenkoor Gedalja uit Harderwijk, de christelijke zangvereniging "Wijdt Hem uw kunst" uit Harderwijk en het Hervormd Evangelisatiekoor uit Bennekom. Donderdag 11 december laten het kinderkoor De Bengeltjes uit Zeewolde, het jongerenkoor C-Us-Sing uit Zeewolde en de gospelkoren Inspiration uit Harderwijk en El Shaddai uit Wezep van zich horen!

Ook dit jaar verzorgt het Concertorkest van de Stedelijke Harmonie Harderwijk de muzikale omlijsting en worden de kinderkoren begeleid door Harrie Stijf op de digitale piano. Traditiegetrouw verzorgen de dolfijnen aan het eind van de avond een spetterende show.

De kaartverkoop start op 1 november bij de ANWB Harderwijk en de VVV-kantoren van Ermelo en Zeewolde. Kaarten kunnen ook bij de deelnemende koren besteld worden. Komt u in een rolstoel? Dan kunt u een zogenaamd rolstoelkaartje aanschaffen. Voor meer informatie: www.volkskerstzang.nl en Facebook (Volkskerstzang Harderwijk). Een toegangskaartje kost € 5,00. Aanvang: 20.00 uur, de zaal is om 19.15 uur open.

advertentie
advertentie