4-0 Overwinning voor Dames Set Up '69

2 november 2014 om 00:00 Sport

De dames van Volleybalvereniging hebben goede zaken gedaan door met 4 - 0 te winnen van Kidang uit Bemmel. Door deze overwinning staan ze nu alleen op de 2e plaats in de poule.

Na een aftastend begin, waarin het nog gelijk op ging, bouwde Set Up een kleine voorsprong op, die ze niet meer uit handen gaven. In de tweede set begon het al iets beter te lopen en kwamen de dames van Set Up steeds beter in hun spel. Ook de opslag ging nu beter dan in de voorgaande wedstrijden. Pas in de derde set kwamen de dames van Set Up echt op stoom en werd de tegenstander volledig weggespeeld. Onder aanvoering van Daphne Stoffelsen die terecht speelster van de wedstrijd werd, scoorde men er lustig op los. Deze set werd overtuigend gewonnen met 25 -8.

In de vierde en laatste set had Kidang de moed al opgegeven om er nog iets van terecht te brengen, terwijl Set Up er veel aan gelegen was om de wedstrijd met 4-0 te winnen en dat lukte ook met een stand van 25-11. Als de dames dit niveau vast kunnen houden, blijven ze meespelen voor de koppositie. De volgende thuiswedstrijd is op 15 november om 17.30 uur in De Breehoek tegen SSS dames 2.