HCC!SeniorenAcademie geeft uitleg over Gratis Software

9 november 2014 om 00:00 Activiteiten

Gratis Software is hèt onderwerp van de HCC-SeniorenAcademie deze maand. Er zijn vele duizenden gratis programma's, sommige goed en sommige (wat) minder.

Op dinsdag 25 november 2014 wordt uitgebreid uitgelegd hoe je deze programma's kunt vinden, downloaden, waar je er zoal op moet letten en wat je ermee kunt doen door onze enthousiaste HCC-presentatoren.

U bent van harte welkom vanaf 13.30u in Dorpshuis De Twee Marken, Trompplein 5 in Maarn Aanvang 13.30u - Einde 16.00u.

Zoals gebruikelijk bij de HCC SeniorenAcademie is de presentatie afgestemd op de minder ervaren computergebruiker en zal er weer een syllabus/handleiding beschikbaar zijn.

Na de pauze is er weer gelegenheid tot het stellen van vragen over alles wat met uw computer te maken heeft. Ook zal er even aandacht worden besteed aan de nieuwe website van de SeniorenAcademie.

Toegang is voor HCC-leden altijd gratis en leden kunnen tegen flinke korting boeken van Visual Steps bestellen (met betaling). Inkijkexemplaren zijn aanwezig.

Belangstellenden zijn van harte welkom om een keer gratis onze bijeenkomst mee te maken. Wilt u lid worden van de SeniorenAcademie, dé Hobby Computer Club met zijn vele mogelijkheden en voordelen… Wij schrijven u graag in.

Wil je meer weten over de Hobby Computer Club? Kijk dan op: www.hcc.nl of http://seniorenacademie.hcc.nl

Kleine terugblik vorige bijeenkomst.

Veel leden en belangstellenden wisten de weg te vinden naar de Twee Marken waar ze de vele mogelijkheden van Windows 8.1 te zien kregen en als 'kers op de taart' een kijkje in Windows 10! Het vragenuurtje liep wat uit door de vele vragen bij de aanwezigen.

Het Maarn-team ziet u graag 25 november in De Twee Marken in Maarn.

advertentie
advertentie