Prijzen mooiste tuin uitgereikt

11 november 2014 om 00:00 Nieuws

SCHERPENZEEL - Onder grote belangstelling zijn vorige week in Partycentrum Boschzicht de prijzen uitgereikt van de tuinkeuringen 2014. De winnaars werden niet alleen in de bloemetjes gezet, maar kregen ook een mooi ingelijste foto van hun tuin cadeau.

In de categorie kleine tuinen ging de eerste prijs naar de familie Bakker van Oosteinde 70. De familie Van de Lagemaat, Berkenhorst 9, familie Van de Kamp, Renes 131, familie Van de Brink, Bruinhorsterlaan 68A en de familie Koetsier, Nieuwstraat 40 eindigden respectievelijk op de twee tot en met de vijfde plek.

De familie Lunenburg van de Holevoetlaan 46D was de winnaar in de categorie grote tuinen. Op de tweede tot en met de vijfde plaats eindigden mevrouw Van Bennekom, Holevoetlaan 33, familie Voets, Brinkkanterweg 1, familie Joosten, Doornboomspark 20 en de familie Van Eck, Geerhoek 26.

De eerste prijs in de categorie landelijke tuinen ging naar de familie Van Benthum, Brinkkanterweg 14. De familie Mandersloot, Oosteinde 2 en de familie Hooijer, Breeschoten 1A eindigden op de tweede en derde plaats. Alle prijswinnaars werden in de bloemetjes gezet en kregen als aandenken tevens een mooie ingelijste foto van hun tuin. Aansluitend werden ook de leden van de tuinkeuringscommissie en de vakjury bedankt met een fraai boeket.

* Lees meer in Scherpenzeelse Krant van dinsdag 11 november.

advertentie
advertentie