Vocasa te sterk voor Set Up '69

30 november 2014 om 00:00 Sport

Afgelopen zaterdag speelde dames 1 van Set Up '69 tegen Vocasa dames 3 in een rechtstreeks duel om de eerste plaats. Ondanks de inspanningen van de dames lukte het niet om een set te pakken.

Direct al in de eerste set liet Vocasa zien dat ze gaan voor het kampioenschap en ze bouwden een flinke voorsprong op. Set Up had hier geen antwoord op en moest de set aan de tegenstander laten.

In de tweede set kwamen de dames van Set Up beter in hun spel en wisten ze de tegenstander lang bij te houden. Op het einde trok Vocasa de set toch naar zich toe. Vocasa wist met goede opslagen de pass bij Set Up te ontregelen, waardoor Carlijn van de Wetering de aanvallers ook niet kon bedienen.

Arturo Ringers, de coach van Set Up probeerde met time-outs en spelerswissels het tij nog te keren, maar dat mocht niet baten. Ondanks dit verlies blijft Set Up nog op de tweede plaats in deze poule, die aan het einde van het seizoen recht geeft op promotie-wedstrijden. Set Up speelt op 13 december nog een uitwedstrijd en daarna is de eerstvolgende thuiswedstrijd pas weer op 10 januari 2015.

advertentie
advertentie