Seminar (LEVEN+WERKEN)² wegens succes herhaald

12 januari 2015 om 00:00 Activiteiten

Het seminar (LEVEN+WERKEN)² wordt wegens succes herhaald. Op woensdag 11 februari vindt de tweede editie plaats in Leerhotel Het Klooster in Amersfoort. Opnieuw haalt Pep Degens van trainingsbureau ZEKERBIJPEP alles uit de kast om de deelnemers hun dromen te laten leven. Wie zich nu inschrijft, ontvangt een gesigneerd exemplaar van zijn boek 'Wie is hier nou de baas!?'.

Pep Degens trekt met zijn seminar letterlijk volle zalen. Hij werd in 2013 genomineerd voor Beste Opleider van het Jaar, werkt inmiddels aan zijn derde boek en ziet zijn rol als trainer/coach als een belangrijke schakel tussen 'mens en leven'. Gedreven vanuit een rotsvast geloof in zelfredzaamheid, ontwikkelde hij trainingen rondom autonomie. "Het leven te leven is blijkbaar een ingewikkelde opgave. In het seminar laat ik mensen voelen, proeven en beleven hoe ze kunnen leven en werken in het kwadraat."

Een lach en een traan

Veel mensen kampen volgens Degens vooral met het vinden van hun eigen spoor en zijn niet in staat om hun dromen te realiseren. "Precies daarover gaat mijn seminar: het maximale uit je leven halen, zowel zakelijk als privé. Hoe? Door leren, leven en dromen met elkaar in één lijn te brengen. En door niet morgen te leven, maar vandaag."

Op de eerste editie in november kwamen 120 mensen af. Het werd een dynamische middag met een lach en een traan, vol muziek, filmpjes, oefeningen en anekdotes. En met een dirigentenstok, een bus scheerschuim en drumsticks als attributen. Het geheim van de trainer? "Geen loze tjakka's of peptalks, maar een hoge dosis persoonlijke aandacht. Ik laat de deelnemers ervaren hoe ze zichzelf beperken. Dat doe ik op een tegendraadse manier. Eigenlijk mag ik alles doen om ze bij hun kracht te brengen."

In de ban

Ook in februari trekt Degens weer alles uit de kast. "Op dit moment ben ik het programma aan het finetunen; er gaan een paar dingen uit en er komen nieuwe elementen voor in de plaats. Zo dynamisch als het leven is, zo dynamisch is het seminar."

Hoe ingewikkeld het is om een nieuwe droom vanuit het niets vorm te geven? In het seminar schetst Pep Degens zijn eigen actuele proces. Daarnaast vertelt Robbert Hagens van 1We - Een Wereld Idee over zijn droom voor een betere wereld. Deelname kost € 70. Voor meer informatie en aanmelding: www.zekerbijpep.nl/seminar.

advertentie
advertentie