Vrijwilligerswerk

16 januari 2015 om 00:00 Lokaal nieuws

Op de website van Welzijn Leusden staat een groot aanbod van vrijwilligersvacatures in de plaatsen Leusden, Scherpenzeel en Woudenberg.

Heeft u tijd over en zin om iets nieuws aan te pakken, neem dan contact op met het Steunpunt Vrijwilligerswerk van Welzijn Leusden, adres: Larikslaan 2, 3833 AM in Leusden, tel: 033 - 3034444, e-mail info@welzijnleusden.nl Voor vrijwilligersvacatures kunt u ook kijken op de website: www.welzijnleusden.nl

Klusser bij Zorgboerderij Elferinkhoeve in Woudenberg. De Elferinkhoeve biedt kinderen in weekenden of vakanties een fijne plek om het thuisfront te ontlasten. Daarnaast wordt jeugd die het op school niet meer ziet zitten weer een doel gegeven d.m.v. een leer-/werktraject. Er is behoefte aan een vrijwilliger die zo nu en dan wat kleine klusjes in en om de boerderij zou willen doen. Denk aan het vastzetten van een deurklink, een konijnenhok repareren of een muurtje opmetselen. Bent u handig en vindt u het leuk om op oproepbasis de handen uit de mouwen te steken bij de Elferinkhoeve neem dan contact met ons op.

Gastvrouw of -heer bij het Opvoedcafé in Woudenberg. Het opvoedcafé start binnenkort in Woudenberg: een ontmoetingsplaats voor opvoeders van kinderen tussen 0 en 18 jaar om ervaringen te delen en van elkaar te leren. Elke vrijdag is er inloopochtend en maandelijks een thema-ochtend. De Gastvrouw of -heer onvangt de opvoeders en eventuele kinderen, verzorgt koffie en thee en zorgt dat iedereen zich welkom voelt. Samen met collega's wordt de thema-ochtend georganiseerd. Beschikt u over goede sociale vaardigheden en bent u in de gelegenheid tenminste één keer per maand op vrijdagochtend mee te draaien? Het Opvoedcafé komt graag met u in contact.

advertentie
advertentie