Golfen voor KiKa

22 januari 2015 om 00:00 Lokaal nieuws

Donderdag 23 april a.s. staat Golf & Countryclub Edda Huzid in Voorthuizen de hele dag in het teken van KiKa. In samenwerking met Thermoware EPS Machinery wordt een Golfevent georganiseerd voor Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa).

Initiatiefnemers hiervoor zijn Eric en Miranda Tick (uit Scherpenzeel)

Kinkeren en kanker horen niet bij elkaar

Als ouders kun je je niet voorbereiden op de diagnose 'een kind met kanker'. Helaas is dit binnen de familie Tick wel de realiteit. De oudste zoon van Miranda levert al jaren strijd tegen een hersentumor. En buiten deze familie zijn er teveel gezinnen waar kinderkanker het gezinsleven beheerst. 'Dit moet stoppen!' aldus Eric en Miranda.

Het doel van KiKa is om de genezingskans in 2025 te verhogen naar 95%. Hiervoor is veel onderzoek (dus: geld) nodig.

Om hieraan een steentje bij te dragen, heeft Miranda de afgelopen 2 jaar al veel sponsorgeld ingezameld en daarbij voor KiKa 2 keer de marathon van New York gelopen. Dit alles om een bijdrage te kunnen leveren aan een hogere genezingskans van kinderkanker.

Win een auto

Ook 2015 zal in het teken staan van KiKa met diverse sponsoractiviteiten. Op 23 april a.s. organiseren broer en zus daarom samen bij Edda Huzid een compleet verzorgde golfdag voor KiKa. 'Zonder sponsors is zo'n dag echt niet mogelijk'.

Er zijn inmiddels een groot aantal flights verkocht, waarmee het succes van de organisatie van deze dag al gebleken is.

Het belooft een gezellig en volledig verzorgd golfevenement te worden met hopelijk een fantastische opbrengst voor het goede doel. Er worden tevens loten verkocht, waarmee mooie prijzen te winnen zijn. Door Auto Versteeg Buurman en Restaurant De Goudreinet Barneveld is voor de eerste hole-in-one een auto (Peugeot 108) beschikbaar gesteld.

Mede dankzij vele sponsors kan deze dag mogelijk gemaakt worden.

Reserveren

Er is nog een enkele mogelijkheid om deel te nemen aan dit evenement. Maar wees er snel bij. Reserveren kan via mirandatick@gmail.com of eric@thermoware.com.

Heeft u geen mogelijkheid deze golfdag bij te wonen, maar wilt u wel Miranda steunen in haar missie voor KiKa? Dat kan via http://www.runforkikamarathon.nl/miranda-van-ede-tick of neem contact op voor meer informatie. Tel: 06 46 04 69 94 Mail: mirandatick@gmail.com

advertentie
advertentie