Valleiradio doet live verslag van waterpolowedstrijd Nederland-Turkije

23 januari 2015 om 00:00 Lokaal nieuws

Valleiradio staat aanstaande woensdag in het teken van de waterpolowedstrijd tussen Nederland en Turkije. De twee landen gaan de strijd aan in het Valleibad in Veenendaal en daar is Valleiradio natuurlijk bij. U kunt thuis de hele wedstrijd volgen, de mannen van Sport in de Vallei doen liveverslag vanaf de waterkant. Aan het eind van de avond schuiven Coby van de Heuvel, fractievoorzitter D66 Veenendaal en wethouder Beckerman aan bij het programma Politiek Café.

DJ's Marien van Ede, Gerton Winnubst en Corné Siteur openen de avond met het programma Ede's tijd. Zoals elke woensdagavond een programma vol muziek en humor. Een goede opwarmer voor de wedstrijd dus. Na een uurtje zijn de mannen van Sport in de Vallei ook te horen en praten zij over hun verwachtingen van de wedstrijd.

We stomen u langzaam klaar voor de wedstrijd, de opstelling is besproken en het fluitsignaal gaat af. Verslaggevers Erwin Lansing en Thomas de Jong ontgaat niets. Ze houden de wedstrijd nauwlettend in de gaten. Ondertussen houden zij u op de hoogte van alle acties, doelpunten en spannende momenten. Achter de microfoon in de studio zorgt presentator Henri Versteeg, samen met zijn sidekicks Arno van Dijk en Michel Keulstra voor de nodige weetjes en feiten, afgewisseld met muziek.

Na de wedstrijd zorgen de mannen natuurlijk ook voor de nabeschouwing. Zij discussiëren over de wedstrijd en hierbij schuiven spelers ook aan om hun kijk op de wedstrijd te geven. Direct daarna om 22.00 uur neemt presentator Eefje van Harskamp de microfoon over en is het tijd voor Politiek Café. Coby van de Heuvel is fractievoorzitter van D66 Veenendaal en zij schuift aan om over de sportactiviteiten in Veenendaal te praten. Wethouder Frits Beckerman is gastheer van de avond en ook te gast in het programma. Met de wethouder gaan we het hebben over de voordelen dat dit soort grote evenementen in Veenendaal plaatsvinden.

Dus luister woensdagavond naar Valleiradio en mis niets van de oefeninterland tussen Nederland en Turkije. Vanaf 18.00 uur kunt u live meeluisteren via www.valleiradio.nl of de TuneIn app.

advertentie
advertentie