Vrijwilligerswerk

30 januari 2015 om 00:00 Lokaal nieuws

Op de website van Welzijn Leusden staat een groot aanbod van vrijwilligersvacatures in de plaatsen Leusden, Scherpenzeel en Woudenberg.

Heeft u tijd over en zin om iets nieuws aan te pakken, neem dan contact op met het Steunpunt Vrijwilligerswerk van Welzijn Leusden, adres: Larikslaan 2, 3833 AM in Leusden, tel: 033 - 3034444, e-mail info@welzijnleusden.nl Voor vrijwilligersvacatures kunt u ook kijken op de website: www.welzijnleusden.nl

Begeleider bij Doe Mee(r) Met Je Tablet. SWO Woudenberg biedt senioren de mogelijkheid om op vrijdagochtend en dinsdagmiddag hulp te krijgen bij het in gebruik nemen van- en gebruiken van tablet of iPad. De belangstelling hiervoor is groot, vrijwillige begeleiders zijn dus van harte welkom! Heeft u kennis van- en ervaring met tablets (Android en/of iPad), bent u in staat vaardigheden over te brengen op anderen en bent u gemotiveerd? SWO Woudenberg komt graag met u in contact!

Maatschappelijk Begeleider bij VluchtelingenWerk Midden-Nederland. VluchtelingenWerk heeft een vestiging geopend in de gemeente Woudenberg. Vanuit deze locatie worden vluchtelingen begeleid wanneer zij zich huisvesten in de gemeente. Op het moment dat zij in de gemeente binnenkomen moet en de vluchtelingen worden opgevangen en wegwijs gemaakt worden in de gemeente zodat zij op termijn zelfstandig kunnen functioneren. U ondersteunt bij het invullen van formulieren en het regelen van praktische zaken. Dit onder begeleiding van een betaalde kracht van VluchtelingenWerk. Elke donderdagochtend wordt er spreekuur gedraaid vanuit het gebouw De Kleine Schans in Woudenberg. Beschikt u over een goede algemene ontwikkeling, goede communicatieve eigenschappen en heeft u een positieve houding t.o.v. vluchtelingen en VluchtelingenWerk? Bent u in staat zelf initiatief te nemen en zelfstandig te werken? Dan is dit een leuke vrijwilligersbaan voor u. Tijdsbesteding: één tot twee dagdelen per week. Nieuwe vrijwilligers worden ingewerkt en begeleid bij hun werkzaamheden.

Belangstelling voor één van deze vrijwilligersvacatures? Neem contact op met Welzijn Leusden.

advertentie
advertentie