Dorpscollege Krek zoekt docenten

1 februari 2015 om 00:00 Lokaal nieuws

Hoewel het cursusjaar van Dorpscollege Krek nog doorloopt tot en met mei, is het bestuur al aan het vooruitkijken naar het nieuwe cursusseizoen. Deze start in september. Iedere seizoen zetten de vrijwillige bestuursleden van Krek een gevarieerd programma neer met cursussen, workshops, lezingen, wandelingen en excursie.

Voor het volgende seizoen wordt gezocht naar mensen die het vanuit hun hobby of professie leuk vinden om als docent een cursus, workshop of lezing bij Dorpscollege Krek te geven. Dit kan van alles zijn, op creatief of educatief gebied. Bijv iemand met een grote interesse in (kunst)geschiedenis of kennis van klassieke muziek, die dit over wil en kan brengen aan een groep cursisten. Ook ondernemers zijn welkom om een workshop te geven, mits dit niet een puur commerciële instreek heeft. Er staat een docentenvergoeding tegenover en een reiskostenvergoeding voor docenten van buiten Scherpenzeel.

Meer informatie of een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek? Bel naar Mieke Wagensveld, 033-2586754 of mail naar dorpscollegekrek@gmail.com

advertentie
advertentie