BOKS omzet in FoodValley regio omhoog - Ondernemers in de boksring

4 februari 2015 om 00:00 Activiteiten

BOKS is dé Ondernemers Manifestatie 2015 voor de FoodValley regio. Het initiatief komt van diverse ondernemers uit de regio en wordt gesteund door ondernemerskringen. Op donderdag 12 maart 2015 stappen ondernemers letterlijk de boksring in bij Plantion te Ede. Het doel daarbij is om gezamenlijk de kracht van de FoodValley regio te zien en ervan te profiteren.

Martin Ruiter, voorzitter Federatie Ondernemerskringen Valleiregio (FOV) en één van de initiatiefnemers: "De FoodValley regio biedt kansen voor iedere ondernemer. Door stevige mondelinge duels in de ring maken we die kansen concreet. Denk aan wat ondernemers hebben aan de FoodValley regio in het algemeen, maar ook als het gaat om goed personeel, innovatie en financiering." Het is de eerste keer dat ondernemers in de FoodValley regio de handen ineenslaan en deze manifestatie organiseren.

Programma en aanmelden

De middag start om 16:00 uur met een echte bokswedstrijd. Om 16:30 uur trapt Martin Ruiter af. Vervolgens starten de vier duels in de boksring. Ruiter: "We sluiten om half 6 af met een borrel en themapleinen rondom het onderwerp 'ontmoet je handelspartner'. Kortom, dé kans om opgedane kennis direct in praktijk te brengen!" Geïnteresseerden kunnen zich kosteloos aanmelden via www.ondernemersmanifestatie.nl.

Over BOKS, Ondernemers Manifestatie 2015

BOKS is een manifestatie door en voor ondernemers. Samen met honderden ondernemers uit Wageningen, Veenendaal, Ede, Barneveld, Nijkerk, Renswoude, Scherpenzeel, Woudenberg en Rhenen willen we een duidelijk statement maken: ondernemers trekken de economie. Ondernemerskringen die de manifestatie steunen zijn: het Edes Bedrijfs Contact, de Barneveldse Industriële Kring, de Bedrijvenkring Veenendaal, Bedrijvenkring Hoevelaken Nijkerk, Bedrijvenkring Rhenen, Bedrijvenkring Scherpenzeel Woudenberg, Wagenings Ondernemers Contact en Ondernemersvereniging Renswoude. Daarnaast doen ook VNO-NCW, KVK en de Federatie Ondernemerskringen Valleiregio (FOV) mee. Meer informatie en gratis aanmelden: www.ondernemersmanifestatie.nl.

advertentie
advertentie