Workshop 'Maak je eigen poster'

16 februari 2015 om 00:00 Activiteiten

Hoe kun je een leuke digitale poster maken? Met Glogster! De Bibliotheek Scherpenzeel organiseert een workshop voor kinderen, waarin zij met afbeeldingen, stukjes tekst en nog veel meer in Glogster zelf een poster leren maken. Na afloop krijgen de kinderen de geprinte poster mee naar huis. Het is de bedoeling dat de kinderen hun eigen laptop of tablet/iPad meenemen.

Glogster is een digitale tool waarmee je een poster of een muurkrant kunt maken. Je kunt het vergelijken met een fotocollage. Je kunt zoveel tekst, afbeeldingen, achtergronden, foto's, video's en geluid op een creatieve manier samenvoegen als je zelf wilt. Met eigen materiaal of materiaal uit de Glogsterbieb…het is allemaal mogelijk. Het is ook een leuke manier om je feestje aan te kondigen, een presentatie mee te geven of als een leuke digitale attentie voor iemand in je omgeving.

De workshop is op woensdag 4 maart van 13.30 tot ongeveer 14.30 uur in de Bibliotheek Scherpenzeel. Kinderen uit de groepen 6 t/m 8 zijn van harte welkom. Aanmelden voor 2 maart via www.bibliotheekscherpenzeel.nl of tel. 033-2773107. De entree is gratis.

advertentie
advertentie