Vrijwilligerswerk

16 februari 2015 om 00:00 Lokaal nieuws

Op de website van Welzijn Leusden staat een groot aanbod van vrijwilligersvacatures in de plaatsen Leusden, Scherpenzeel en Woudenberg.

Heeft u tijd over en zin om iets nieuws aan te pakken, neem dan contact op met het Steunpunt Vrijwilligerswerk van Welzijn Leusden, adres: Larikslaan 2, 3833 AM in Leusden, tel: 033 - 3034444, e-mail info@welzijnleusden.nl Voor vrijwilligersvacatures kunt u ook kijken op de website: www.welzijnleusden.nl

Secretaris bij Stichting Welzijn Ouderen Woudenberg (SWO). Doelstelling van SWO is het bevorderen van de optimale welzijnsbehartiging van ouderen van alle gezindten in Woudenberg. SWO organiseert verschillende activiteiten en heeft bijvoorbeeld een klussendienst en een hulpdienst.

De functie van Secretaris houdt in dat u mede vorm geeft aan alle nieuwe ontwikkelingen op het gebied van welzijn binnen de nieuwe WMO. Samen met de andere bestuursleden dienen het beleid, de begroting en de jaarrekening te worden vastgelegd. Daarnaast houdt de secretaris zich bezig met het verslagleggen van verschillende overlegvormen, het jaarverslag, de post en het archief. Heeft u ongeveer vier uur per week de tijd voor deze uitdagende functie neem dan contact op voor meer informatie.

Vrijwilliger bij Woonzorgboerderij Moriahoeve in Woudenberg. Moriahoeve biedt mensen met dementie de mogelijkheid kleinschalig te wonen op het platteland. Daarnaast biedt Moriahoeve dagbesteding voor een bredere doelgroep.

Er is plaats voor vrijwilligers die de mensen gezelschap willen bieden, of vrijwilligers die kunnen ondersteunen bij activiteiten in de dagactiviteitenruimte. Ook is er behoefte aan een vrijwilliger die licht administratief werk wil doen. Heeft u affiniteit met mensen met dementie en doet u graag iets voor een ander? Moriahoeve komt graag met u in contact.

advertentie
advertentie