Tabletcafé XL over goede apps

23 februari 2015 om 00:00 Activiteiten

Op 10 maart om 19.30 uur wordt er aandacht besteed aan apps tijdens Tabletcafé XL. Er zijn tienduizenden apps voor de Android-tablets en iPad's . De Appstore en Playstore, de digitale winkels voor apps zijn overladen met duizenden apps en honderden toepassingen.

Hoe vind je de app die goed werkt en waar de tabletgebruiker behoefte aan heeft, nuttig en/of leuk is. Hoe maak ik een keuze uit 25 apps voor één bepaalde toepassingen? Allemaal proberen is niet te doen. Is koop beter dan gratis? Hoe gratis is gratis? Het is vaak een ware zoektocht om te komen bij de juiste app.

Tijdens Tabletcafé XL gaan we het eerst hebben over wat een app is. Daarna maken we de overstap naar het kiezen van een goede app en hoe die app werkt . Waar moet je op letten bij de keuze van een app.

Verder willen wij graag uw persoonlijke top vijf van apps ontvangen, om te bekijken wat u zinvolle apps vindt. Ook wanneer u niet naar het Tabletcafé XL komt, kunt u de top vijf indienen via info@bibliotheekscherpenzeel.nl.

Tabletcafé XL wordt georganiseerd door de Bibliotheek Scherpenzeel en de SWO Scherpenzeel Renswoude. Tabletcafé XL is op dinsdag 10 maart om 19.30 uur in het Leescafé van de Bibliotheek Scherpenzeel in Kulturhus de Breehoek. De toegang is gratis.

advertentie
advertentie