Business Club "De Valleivogels" schenkt trainingspakken aan trainers.

1 maart 2015 om 00:00 Sport

Donderdag 12 februari 2015 was het een drukte van belang in de business club ruimte van sv de Valleivogels. Aanleiding was de uitreiking van 60 nieuwe trainingspakken en regenjacks voor alle trainers van de gelijknamige sportvereniging. Businessclub is al jaar en dag hoofdsponsor van de vereniging en werd vertegenwoordigt door Peter Abbink en Anton Quint en bevestigden middels hun ferme handdruk de waardering die zij heeft voor alle trainers van de vereniging.

Peter liet in zijn speech de toehoorders weten hoe belangrijk sponsoring is voor een club als Valleivogels. Zonder sponsoring is het zo goed als onmogelijk om de (jeugd)opleiding van Valleivogels op niveau te houden dan wel te verbeteren. Peter gaf aan het leuk te vinden om op deze manier, in navolging van de rode jassen voor de jeugd, als business club haar steentje bij te dragen en de eenduidigheid in de uitstraling van de trainers van de vereniging te benadrukken.

Achtergrond:

Business club S.V. "DE VALLEIVOGELS" is een groep van sponsors die s.v. "de Valleivogels" op meerdere vlakken willen ondersteunen en in een ongedwongen sfeer hun naamsbekendheid willen vergroten en samen willen genieten van al hetgeen een vereniging als Valleivogels heeft te bieden op sportief en zakelijk vlak.

advertentie
advertentie