Toneelvoorstelling 't Scherm in Woudenberg

4 maart 2015 om 00:00 Activiteiten

't Scherm gaat de lucht in!

In april speelt toneelvereniging 't Scherm alweer het dertiende blijspel van regisseur Jan Duijnhoven. Het stuk heet "DE OMROEP" en gaat over het wel en wee van een kleine regionale omroep, ergens in de provincie.

De redactie zijn dorpsgenoten die al jaren de programma's maken, onder leiding van een professionele hoofdredacteur, die sinds kort is aangesteld. Het bedrijfsleven is met de gemeente de sponsor, in ruil voor reclame en positieve berichtgeving.

De komst van een nieuwe, "echte" journaliste, afkomstig van Omroep Utrecht, brengt verandering: binnen de kortste keren is ze een schandaal op het spoor! De hoofdredacteur wordt ongerust en de toezichthouder vanuit het MKB eist stappen. En intussen gaat de redactie vrolijk verder met de favoriete programma's: "Muziek in de ochtend" van Jopie-Joop en het wekelijkse "Cult-uurtje" van Lucie Drupper. Een mengeling van nostalgie en gezelligheid.

Maar het schandaal neemt ernstiger vormen aan en de druk op de redactie neemt toe; zal de omroep deze crisis overleven?

Komt het zien in De Camp, op vrijdag 10 en zaterdag 11 april!

We beginnen op 20.00 uur, de zaal gaat om 19.30 uur open. Kaarten zijn verkrijgbaar in de voorverkoop bij Van Lunteren Boek en Buro en aan de zaal. Kosten 7,00euro en voor kinderen tot 12 jaar en 65+ 6,00euro.

advertentie
advertentie