Gun potten & vazen een 2e fase!

4 maart 2015 om 00:00 Activiteiten

Vintage of Modern? Gun potten & vazen een 2e fase! Ook dit jaar organiseert Flower Power dit succesvolle evenement.

Marian van Zanten, eigenaar van Flower Power, vertelt enthousiast dat de actie afgelopen jaren een enorm succes was. Vorig jaar werden er door mensen uit de verre omgeving zo'n 400 potten, vazen en aanverwante artikelen ingeleverd om door Flower Power verkocht te worden.

De consument van tegenwoordig vindt het leuk om al dan niet regelmatig hun interieur decoratie te wisselen, maar vinden het jammer om hun mooie potten dan in de kast te laten verdwijnen. Zo is het idee ontstaan om een soort tweede-hands-beurs voor potten en vazen te organiseren. De klanten bepalen zelf de prijs van wat ze aanbieden en ontvangen na verkoop een tegoedbon van Flower Power.

De potten, vazen en accessoires kunnen ingeleverd worden op dinsdag 10 en woensdag 11 maart. De verkoop vindt plaats van donderdag 12 maart t/m zaterdag 14 maart. Potten dienen geprijsd aangeleverd te worden en bovendien voorzien te zijn van een inschrijfnummer, welke verkrijgbaar is bij Flower Power.

Flower Power is te vinden aan het Holevoetplein 292 in Scherpenzeel en is geopend van dinsdag t/m zaterdag. Telefoonnummer 033-258 8181, www.flowerpowerscherpenzeel.nl . Vanaf dinsdag 10 maart zijn er ook foto's van de ingeleverde spullen te zien op de facebook-pagina van Flower Power Creatief in bloembinden.

advertentie
advertentie