Tekelenburg & Advocaat verlengt hoofdsponsorcontract

6 maart 2015 om 00:00 Sport

Scherpenzeel, maart 2015 - Tekelenburg & Advocaat blijft wederom hoofdsponsor bij Tennisvereniging De Bree. "Wij zijn zeer verheugd met de driejarige verlenging van het contract met Tekelenburg & Advocaat", aldus Hetty Methorst, bestuursvoorzitter van TV De Bree. "We zijn op allerlei fronten bezig met het ontwikkelen van met name jeugdactiviteiten, de afdeling jeugd is gegroeid en dankzij sponsorgelden kunnen we de activiteiten blijven voortzetten. Tekelenburg & Advocaat is al sinds 2008 hoofdsponsor bij TV De Bree."

"Wij zijn zeer betrokken bij het verenigingsleven in Scherpenzeel", vertelt Andy Advocaat van Tekelenburg & Advocaat. "Wij hebben veel klanten bij allerlei verenigingen in Scherpenzeel. Ons sponsorbeleid is daarom gericht op deze verenigingen. Op deze wijze geven wij, als blijk van waardering, de klanten iets terug."

Over Tekelenburg & Advocaat

Tekelenburg & Advocaat is een financiële dienstverlener voor particulieren en het MKB. Het bedrijf is opgericht op 1 september 2002 door Gerard Tekelenburg en Andy Advocaat en sinds 11 mei 2007 gevestigd aan de Dorpsstraat 251 in Scherpenzeel. Naast verzekeringen, biedt Tekelenburg & Advocaat advies en bemiddeling op het gebied van hypotheken, pensioenen en financieringen en heeft het bedrijf als zelfstandig intermediair van de Regio Bank een eigen bankagentschap. Een onderdeel van de dienstverlener is T&A Van Es makelaardij, vertegenwoordigt door Gerben van Es. Met deze laatste service is de "alles onder één dak service" compleet. Tekelenburg & Advocaat heeft een enorme naamsbekendheid opgebouwd in Scherpenzeel. Dit is mede te danken aan de persoonlijke benadering. In het voorjaar van 2015 zal er in Woudenberg een 2e vestiging worden geopend. Voor meer informatie: www.tekelenburgenadvocaat.nl.

advertentie
advertentie