Goud voor DOTO Suzan Lancee

8 maart 2015 om 00:00 Sport

Zaterdag 7 maart organiseerde Doto, samen met Impala uit Leusden, een wedstrijd. Leiding, turnsters en veel vrijwilligers die nodig waren om de dag te laten slagen, vertrokken al vroeg richting Hoogland.

Als eerste was het de beurt aan Anne van de Essenbrurg, pupil 1, D1. Ze turnde een stabiele wedstrijd en eindigde hiermee verdiend net boven de middenmoot op een mooie 7e plaats.

Daarna was het de beurt aan Nienke Willigenburg Junior meisje, ook zij liet goede dingen zien en verbeterde zaken die de vorige keer nog niet vlekkeloos op een wedstrijd gingen. Alleen op het laatste toestel kwam ze wat punten tekort door een blessure. Hierdoor werd ze 8e.

In de volgende ronde mochten Suzan Lancee en Joette van Voorhuizen aan de slag. Suzan is een pupil 2 meisje en behaalde de eerste voorronde een gouden medaille. Ook dit keer wist ze het vaandel hoog te houden. Ze turnde een super wedstrijd en mocht weer op het hoogste podium plaatsnemen.

Joette een Jeugd 2 meisje was vandaag zeer sterk op de brug en de cijfers logen er niet om, ze werd 5e.

In de laatste ronde mochten Linda van de Peut en Marit de Jong laten zien wat ze konden. Beide turnden ze een stabiele wedstrijd. Marit had wat minder haar dag dan Linda maar beide meisje lieten mooie dingen zien. Linda werd uiteindelijk 5e net naast het podium en Marit 12e.

Nu is het wachten op de doorstroming naar de finales, deze worden in de loop van de week bekend gemaakt.

advertentie
advertentie