Hardlopers gezocht in Scherpenzeel voor Bevrijdingsdag.

13 maart 2015 om 00:00 Lokaal nieuws

Dit jaar wordt op 5 mei gevierd dat Nederland 70 jaar geleden werd bevrijd. In Scherpenzeel wil de Oranjevereniging deze feestdag beginnen met het ontsteken van het bevrijdingsvuur. Traditioneel wordt het vuur allereerst ontstoken in Wageningen, waar de vrede werd getekend, en dan door estafettelopers naar diverse plaatsen in ons land gebracht.

Dit jaar zijn er in Scherpenzeel nieuwe estafettelopers nodig !

De Oranjevereniging is op zoek naar geoefende hardlopers (10 km kunnen lopen ongeveer), met een goede basisconditie en beschikbaar op 5 mei 2015, die het leuk vinden om met een groep dorpsgenoten het bevrijdingsvuur naar ons dorp te brengen. De Oranjevereniging zorgt voor de inschrijving in Wageningen, T-shirts en een gezellig ontbijt na afloop. In overleg met de groep regelen we vervoer e.d. Bedoeling is het vuur om ca. 10.15 uur in Scherpenzeel te ontsteken.

Voor vragen m.b.t. het lopen kunt u terecht bij de coördinator van de loopgroep, Vera Hulsegge (verahulsegge@gmail.com). Aanmelden als estafetteloper kan bij Petra van Es, secretaris OVS (petra101@live.nl of 033-2778225). Aanmelden kan tot vrijdag 10 april 2015.

advertentie
advertentie