Vrijwilligerswerk

16 maart 2015 om 00:00 Lokaal nieuws

Op de website van Welzijn Leusden staat een groot aanbod van vrijwilligersvacatures in de plaatsen Leusden, Scherpenzeel en Woudenberg.

Heeft u tijd over en zin om iets nieuws aan te pakken, neem dan contact op met het Steunpunt Vrijwilligerswerk van Welzijn Leusden, adres: Larikslaan 2, 3833 AM in Leusden, tel: 033 - 3034444, e-mail info@welzijnleusden.nl Voor vrijwilligersvacatures kunt u ook kijken op de website: www.welzijnleusden.nl

Kleine, dagelijkse wensen vervullen van bewoners in Huis in de Wei Scherpenzeel. Vindt u het leuk om met oudere mensen een activiteit te doen zoals een stukje wandelen, een spelletje doen, fietsen met de duofiets of een klein klusje zoals opruimen? Bent u flexibel in de omgang met mensen, integer en beschikt u over verantwoordelijkheidsgevoel? De Wenstafel is een nieuw en doorlopend project om gehoor te geven aan de kleine dagelijkste wensen van bewoners van Huis in de Wei. Doet u graag iets voor een ander en vindt u het prettig om uw tijd zelf in te delen dan is dit een leuke vrijwilligersbaan voor u.

Begeleiden en organiseren ontmoetingsochtend jonge ouders bij Centrum Jeugd en Gezin Scherpenzeel (CJG). Bij het Centrum Jeugd en Gezin kunnen inwoners uit Scherpenzeel terecht met alle vragen over opvoeden en opgroeien. Voor het begeleiden en organiseren van ontmoetingsochtenden voor jonge ouders is het CJG op zoek naar een vrijwilliger. Als vrijwilliger bent u samen met twee andere vrijwilligers gastvrouw of -heer tijdens de bijeenkomsten en houdt u zich bezig met de publiciteit. De ontmoetingsochtenden zijn elke 3e vrijdag van de maand van 9.00 - 11.30 uur. Vrijwilligers worden begeleid door een medewerker van het CJG.

Belangstelling voor één van deze vrijwilligersvacatures? Neem contact op met Welzijn Leusden.

advertentie
advertentie