Valleiradio.nl aanwezig op voorjaarsbeurs Renswoude

16 maart 2015 om 00:00 Lokaal nieuws

ValleiRadio.nl is dit jaar weer te horen én te zien op de voorjaarsbeurs in Renswoude. Vanaf donderdagavond a.s. maken de DJ's vanuit sporthal De Hokhorst radio voor iedereen.

De programmering is hetzelfde, dus u hoeft uw vaste programma niet te missen. Maar dit wordt natuurlijk aangevuld met interviews met standhouders, verzoekjes van bezoekers en nog veel meer. Op de beurs delen de DJ's flyers uit waarop u uw favoriete nummer kunt aanvragen. De diskjockeys draaien ze graag voor u. Als het niet lukt om alle aangevraagde nummer in het weekend te draaien, heeft ValleiRadio.nl een speciale uitzending op woensdag 25 maart a.s. om alle verzoeknummers te draaien.

U kunt dus de sfeer van de beurs proeven terwijl u thuis naar de radio luistert. Maar het is natuurlijk nog veel leuker als u een kijkje komt nemen bij de grootste consumentenbeurs van de regio. Bij radio maken hoort veel apparatuur en daarom zijn de DJ's vanuit een heuse studio op de beurs te horen. Als u langs komt op de beurs kunt u ook eens kijken hoe dat radio maken nu in z'n werk gaat. De DJ's vertellen u er graag meer over. ValleiRadio.nl is ten slotte radio voor iedereen.

De voorjaarsbeurs vindt plaats in sporthal de Hokhorst in Renswoude. De openingstijden van de beurs zijn donderdag 19 maart van 18.30 uur tot 22.00 uur, vrijdag 20 maart van 18.30 uur tot 22.00 uur en zaterdag 21 maart van 10.00 uur tot 17.00 uur.

advertentie
advertentie