De Groene Belevenis gaat feestelijk van start!

16 maart 2015 om 00:00 Activiteiten

Leusden - Centrum voor Natuur en Milieu de Schoolsteeg heet voortaan Stichting De Groene Belevenis. Na het raadsbesluit van 18 december jl. voor de verzelfstandiging van De Schoolsteeg volgden een paar maanden van praktische voorbereiding.

Op zaterdag 28 maart is het zover en gaat De Groene Belevenis feestelijk van start! Om 13.00 uur wordt De Groene Belevenis officieel geopend. Vanaf dat moment bruist het in de Struintuin aan de Hamersveldseweg 107 met tal van activiteiten voor jong en oud! Er is een speurtocht naar verstopte kuikentjes, je kunt je eigen Groene Belevenis fotograferen, een broodje bakken boven het vuur en zaadbommen maken.

Samen met onze partners laten we vol trots zien wie we zijn en wat we kunnen bieden voor inwoners en bedrijven in en om Leusden. Dat dit inmiddels veel meer is dan lessen en lespakketten voor basisscholen wordt deze middag duidelijk.

Kom op de fiets, dan kunt u makkelijk parkeren. Verzoek om de hond thuis te laten, dit feestje is voor u! Kinderen zijn welkom onder begeleiding van een volwassene.

Kom het beleven! Kijk voor meer informatie op www.degroenebelevenis.nl, like ons op www.facebook.com/schoolsteeg en volg ons op www.twitter.com.groenebelevenis

advertentie
advertentie