Karpervissers steunen massaal Stichting Vimebe

24 maart 2015 om 00:00 Ondernemend

Stichting Vimebe uit Scherpenzeel zet zich in voor mensen met een beperking, zodat deze mensen op de zelfde manier als een gezonde visser zijn/haar hobby kan uit oefenen, en een dag heerlijk kan genieten aan de waterkant.

Maar, omdat er veel materiaal en hulpmiddelen voor nodig zijn, deed Stichting Vimebe een oproep op Facebook. Een kleine groep karpervissers hadden dat gelezen, en sprongen meten in de bres om te helpen. Inmiddels hebben veel vissers vernomen van de actie, en massaal worden er materialen geschonken zodat er inmiddels 7 verzamelpunten verspreid over Nederland en België zijn in gericht waar de vissers hun over complete materialen kunnen brengen. Maar ook namen ze de moeite om geld in te zamelen. Dit geld heeft Stichting Vimebe hard nodig om een mobiel invalide toilet aan te kunnen schaften, zodat de mensen met een beperking ook naar het toilet kunnen tijdens het vissen.Met name werd het peuterfonds getipt door de karpervissers, en die heeft ook een heel mooi bedrag geschonken.voor het mobiel invalide toilet.

Het bestuur van Stichting Vimebe is overdonderd door de grote belangstelling, en de hartverwarmende reacties van iedereen. Daarom wil het bestuur van Stichting Vimebe iedereen die ons een warm hart toedraagt ontzettend bedanken voor de steun en support!!

Mede dankzij jullie gulle giften kunnen de mensen met en beperking achter de geraniums vandaan, en kunnen we ze aan de waterkant genieten van de hengelsport.

advertentie
advertentie