Drie maal eerste plaats voor de jeugd van schietvereniging Scherpenzeel

29 maart 2015 om 00:00 Sport

vrijdag werd bij Schietvereniging Driebergen de derde onderlinge jeugdwedstrijd van 2015 gehouden. Scherpenzeel won drie van de vier bekers op de onderdelen pistool, knielend en staand-opgelegd.

Vorige maand won de jeugd van Scherpenzeel ook al twee bekers in Barneveld. De concurrentie probeerde dat in Driebergen te voorkomen. Toch was Scherpenzeel ook deze keer de sterkste op zelfs drie van de vier onderdelen. Er deden 13 Scherpenzeelse schutters mee, waarvan een aantal nieuwe leden.

Tim Verbeek werd net als in Barneveld eerste met Staand opgelegd geweer met 88 punten. Stijn van der Veen won het onderdeel Knielend luchtgeweer, ook met 88 punten. Stefan Stoffelsen schoot met zijn pistool 88 punten, genoeg voor de eerste plaats. Thamar Veerman uit Driebergen won het onderdeel staand luchtgeweer. Voor een aantal jongens was het de eerste wedstrijd. Ondanks de zenuwen schoten ze een mooie score.

Er staan tot de zomervakantie nog drie wedstrijden op het programma. Vrijdag 17 april organiseert Schietvereniging Veenendaal de eerstvolgende competitiewedstrijd.

advertentie
advertentie