Suitsyouwell.nl uit Ede wint award van Marktplaats Zakelijk

3 april 2015 om 00:00 Ondernemend

Suitsyouwell.nl uit Ede is vandaag onderscheiden met de Bronzen Admarkt Topaward van Marktplaats Zakelijk. Marktplaats Zakelijk reikt de awards jaarlijks uit aan ondernemers die hun zakelijke succes weten te vergroten door effectief online te adverteren en ondernemen. Marktplaats kent Wilco van den Akker de Bronzen Topaward toe omdat hij als traditionele retailer al vroeg de kansen van online winkelen in heeft gezien en daarmee zijn onderneming op tijd succesvol heeft weten te veranderen in een winkel met een goedlopend online en offline kanaal. Van den Akker ontving deze award vanmiddag in Amsterdam. Suits you well verkoopt online en offline gelegenheidskleding voor dames en kinderen.

Suits you well is in 2005 ontstaan vanuit een 'gewone' kinderkledingwinkel. Bij toeval ontdekte Van Den Akker de kansen van online shopping. Van Den Akker: "Online shopping stond toen nog in de kinderschoenen, het was de tijd dat Wehkamp nog via een papieren catalogus verkocht. Op een gegeven moment konden we aan een partij kinderkostuums komen. Rond de kerstperiode hebben we deze op Marktplaats gezet. Binnen enkele dagen was de partij uitverkocht. Dit was het startsein voor ons huidige bedrijf."

Inmiddels heeft Suits you well een florerende webshop en twee fysieke winkels in Ede en Maassluis.

Olivier van Duijn, directeur van Marktplaats: "De Admarkt Topawards reiken we dit jaar voor de zesde keer uit. Het is bijzonder om al deze enthousiaste en inspirerende inzendingen te lezen. Suits you well is het voorbeeld van een ondernemer die de kansen die e-commerce biedt binnen zijn eigen bedrijf succesvol weet toe te passen. Door zich bovendien toe te spitsen op een bijzondere niche binnen de kledingbranche, weet hij door middel van slim adverteren perfect zijn doelgroep te bereiken, voor zowel zijn winkels als voor de webshop."

Suits you well werd uit alle inzendingen geselecteerd door een jury bestaande uit Marktplaats-directeur Olivier van Duijn, directeur Retailtrends Media Marcel ten Holte en Gouden Topaward-winnaar 2014 Jeroen Slokker van Rozenkelim.nl. Naast de Bronzen Topaward ontvangt Suitsyouwell.nl ook advertentietegoed op Marktplaats. De Gouden Topaward gaat naar Blokhutvillage.nl uit Numansdorp. Zilver is er voor Kofferstunter.nl uit Hoofddorp.

advertentie
advertentie