Jongerenmiddag Defensie 23 april

9 april 2015 om 00:00 Activiteiten

Defensie zoekt jaarlijks veel nieuwe collega's. Op donderdag 23 april organiseren de Werkgeversservicepunten en Leerwerkloketten daarom in samenwerking met Defensie van 12.30 tot 16.30 uur een Jongerenmiddag. Je wordt ontvangen op de Oranje Kazerne in Schaarsbergen voor een algemene voorlichting over werken bij Defensie. Daarna volgen voorlichtingen over de krijgsmachtsonderdelen: Landmacht, Luchtmacht en Marine. En vergeet ook niet om je sportkleding mee te nemen!

Vacatures

Defensie zoekt (jaarlijks) ruim 3500 nieuwe militaire collega's, dus de kans is heel groot dat er een interessante baan voor jou bij zit! Er zijn vacatures in onder andere de zorg, logistiek, brandweer en technische dienst. Dit zijn banen op een schip, in een helikopter, vliegtuig en/of op het land. De vacatures verschillen van opleidingsniveau: van VMBO tot en met WO. Defensie biedt verschillende opleidingsmogelijkheden en goede arbeidsvoorwaarden.

Kijk ook eens op www.servicepuntdefensie.nl en ontdek de vele mogelijkheden binnen de wereld die Defensie heet.

Voordat je mag solliciteren bij Defensie is het noodzakelijk een voorlichtingsbijeenkomst bij te wonen. Met het bijwonen van de Jongerenmiddag Defensie heb je aan deze verplichting voldaan en kun je direct solliciteren voor een baan bij Defensie.

Aanmelden

Je kunt je tot uiterlijk 15 april voor de Jongerenmiddag opgeven via e-mailadres: defensie.oranjekazerne@lerenenwerken.nl

Zet in de mail je naam, telefoonnummer, huisadres, woonplaats en geboortedatum en of je van plan bent met het openbaar vervoer te komen. Wanneer je met de auto komt, moet je in de mail het kenteken van de auto opgeven.

Je ouders zijn ook van harte welkom!

Vermeld dan in de mail ook de naam/namen van de ouders die meekomen.

Gezien de aard van de werkzaamheden kunnen alleen jongeren tot en met 26 jaar met de Nederlandse nationaliteit in aanmerking komen voor een militaire functie bij Defensie.

Bovendien moet je in het bezit zijn van minimaal een VMBO - KB diploma (Marine en Luchtmacht) of MBO 2 diploma (Landmacht) en in aanmerking komen voor een VGB (Verklaring Geen Bezwaar).

WerkgeversServicepunt en Leerwerkloket zijn samenwerkingsverbanden tussen partijen die in de regio bij leren en werken betrokken zijn, zoals UWV, gemeenten, onderwijsinstellingen, kenniscentra en bedrijfsleven.

advertentie
advertentie