Oranjebingo in Boschzicht

13 april 2015 om 00:00 Activiteiten

Maandag 27 april organiseert Senioren Welzijns Organisatie Scherpenzeel-Renswoude in samenwerking met de Oranjevereniging Scherpenzeel, weer haar traditionele super gezellige Oranjebingo. De Oranje bingo balletjes liggen weer vol spanning op u te wachten. De aanvangstijd van de bingo is 10.00 uur tot ongeveer 12.15 De zaal is open vanaf 9.15 uur. De ochtend wordt gehouden in Partycentrum Boschzicht, Burg. Royaardslaan 4 in Scherpenzeel.

Na het kopje koffie met Oranjegebak, zingen wij met elkaar enkele Oranje liederen. Onze vaste accordeonisten, Ans en Berend, zijn er ook weer bij. In de pauze brengen wij een toast uit op de verjaardag van Koning Willem Alexander. Zoals gebruikelijk komen enkele leden van de Oranje Vereniging samen met onze burgemeester, de heer B. Visser, op bezoek.

De dames van de Creatieve Kaartclub hebben vele mooie zelfgemaakte kaarten gemaakt, die u voor een zeer redelijke prijs kunt kopen.

Alle 50+ Senioren uit Scherpenzeel en Renswoude zijn van harte welkom. Ieder jaar genieten ruim 160 senioren van deze speciale ochtend, waar de toegang gratis is. Na afloop krijgt u een leuke attentie mee!

Senioren uit Renswoude, die vervoer nodig hebben kunnen bellen naar telefoonnummer: 0318-57 22 69. Voor overige informatie: 033 277 88 98.

advertentie
advertentie