Open dag More2rent was een succes!

13 april 2015 om 00:00 Lokaal nieuws

De weersvoorspelling van afgelopen zaterdag, 11 april waren perfect maar de warme zonnestralen van de ochtend veranderden toch echt in druppels. De bezoekers werden er gelukkig niet door weerhouden en het enthousiasme werd er ook zeker niet minder van.

Alle producten stonden mooi gepresenteerd op een groot terrein. Een festival leek het wel. Een hele rij springkussens voor de kids waarvan het springkussen disco samen met het springkussen piratenschip toch echt de meeste bezoekers trok. Binnenin vlogen de ballen je om de oren. Luchtkanonnen werden non stop afgevuurd. Snel naar beneden glijden, stukje klimmen en weer schieten deed de lieve gezichten veranderen in ondeugende piraten. Een aantal waren helemaal in hun rol want het schminkteam had ze onderhanden genomen. Zo liepen er ineens piraten, leeuwen en prinsessen rond. De kids konden ook een stoere hand tattoo van de dames krijgen. Popcorn en ijs maakte het 'festival' compleet. Op de achtergrond klonk het geluid van een goede saxofonist in combinatie met percussie. Ondertussen werd de lounge getest en genoten van de lekkere Italiaanse hapjes en ook de heerlijke geur van de BBQ was erg verleidelijk. De bloemist uit Leersum, John achterberg, had ook een prachtige stand op de open dag. Rob Willaarts, eigenaar More2rent: "Het idee hierachter is dat we een evenement helemaal tot in detail kunnen verzorgen. John Achterberg heeft namelijk prachtige potten, planten en bloemen die helemaal op onze zuilen thuishoren".

More2rent verhuurt een verscheidenheid aan producten maar verzorgd ook catering want wat is een feest zonder hapje en drankje. Dat hebben ze zelf in ieder geval goed laten zien. Rob Willaarts: "De open dag is een perfecte gelegenheid om kennis te maken met al onze producten. Ons assortiment is namelijk zo breed, springkussens, een complete bar met koelkasten, sta tafels, lounge, opblaasbaar podium, verhuisartikelen en we verhuren zelfs de nieuwste Toyota Aygo. Daarbij zijn sommige producten alles behalve standaard en dat moet je gewoon zien". De middag werd afgesloten met een optreden van de lokale Poortzangers. Op dat moment regende het maar de enthousiaste mannen zorgde voor een gezellige sfeer. Rob: "Wij kijken in ieder geval terug op een ontzettende leuke dag". Voor meer informatie ga naar www.more2rent.nl.

advertentie
advertentie