Op zoek naar een boek

15 april 2015 om 00:00 Activiteiten

Op zaterdag 9 mei 2015 organiseert de kringloopwinkel Woudenberg alweer voor het achtste jaar op rij een grote voorjaarsboekenmarkt in kerkelijk centrum De Voorhof aan de Nico Bergsteijnweg. U kunt kiezen uit meer dan vijftienduizend boeken, naar genre gesorteerd.

Kom dus op 9 mei naar De Voorhof. Voor die ene reisgids, dat mooie kinderboek, die ontbrekende titel van uw favoriete schrijver, of om zo maar wat te snuffelen tussen al die verrassende titels. Wie weet wat en wie u daar allemaal treft.

U bent welkom van 09.30 tot 14.30 uur. Er is een ruime keuze uit literatuur, jeugdboeken, topografie, reisgidsen, kunstboeken en streekromans. Ook is er een ruime collectie cd's.

En mocht u denken 'ik moet mijn boekenbezit nodig eens snoeien', weet dan dat u altijd uw oude boeken kunt inleveren bij de kringloopwinkel aan de Stationsweg 194B.

Met de opbrengst van de boekenmarkt ondersteunt de kringloopwinkel een aantal goede doelen. In 2014 bedroeg het totale sponsorbedrag ruim 14.000 euro voor achtien (kleinschalige) projecten in Nederland, Oost Europa, Afrika en Azie. Voorwaarde voor die steun is dat op een of andere wijze Woudenbergers bij deze projecten betrokken zijn. Op die wijze is er zowel betrokkenheid als controle van de lokale bevolking bij de mondiale problematiek. Specifieke informatie over deze projecten is te vinden op de website www.kringloopwinkelwoudenberg.nl

advertentie
advertentie