DOTO heeft goed nieuws voor leden

18 april 2015 om 00:00 Lokaal nieuws

Het bestuur van gymvereniging DOTO bracht positieve berichten, tijdens de algemene ledenvergadering afgelopen donderdagavond in partycentrum Boschzicht. Zo bestaat het huidige ledenaantal uit 252 sporters en dat betekent een lichte stijging ten opzichte van vorig jaar. Het bestuur is zeer tevreden over deze stabiele lijn en kon verder meedelen dat de contributie volgend jaar niet wordt verhoogd. Dit is alleen mogelijk door de vele acties die de leden houden, zoals de onlangs gehouden en zeer succesvolle stroopwafelverkoop voor de jeugdafdeling. Maar ook andere sponsoracties staat in de startblokken.

Opvallend is dat er nieuwe trainsters zijn bij het turnen en trampolinespringen, die uit de eigen vereniging komen, en nu zijn doorgegroeid binnen DOTO. Het bestuur gaf aan hier erg blij mee te zijn.

Tijdens de ledenvergadering is algemeen bestuurslid Corrie van de Weert herkozen en nam penningmeester Hannie Nieuwenhuis afscheid. Zij wordt opgevolgd door Heiny van Ooijen. Ook nieuw in het bestuur is Eric Starrenburg (PR). De voorzittersfunctie is nog steeds vacant.

De vergadering kon feestelijk afgesloten worden met het huldigen van vier jubilerende leden. Ans Nieswaag, Marion Schouten en docente Florry Oosenbrugh kregen vanwege 40 jaar lidmaatschap en Elze van Hoevelaken voor 25 jaar lidmaatschap een speldje van de KNGU. Florry, bij velen bekend als docente Gymfit, kreeg daarnaast ook nog een oorkonde van het bestuur als dank voor haar inzet.

advertentie
advertentie