Nog maar 500 tickets voor Festifoort Festival verkrijgbaar

21 april 2015 om 00:00 Lokaal nieuws

De ticketverkoop voor Festifoort Festival gaat harder dan verwacht. Op dit moment zijn er nog ongeveer 500 reguliere tickets beschikbaar voor € 27,50. Hierna wordt een beperkt aantal "late-bird" tickets beschikbaar gesteld voor € 32,50. "Zoals het er nu naar uit ziet, zit het er dik in dat de laatste 500 tickets snel uitverkocht raken" aldus de organisatie.

Festifoort Festival, hét dancefestival van Amersfoort en omstreken, strijkt Zaterdag 9 Mei voor de tweede keer neer op het groenrijke evenemententerrein aan de Mijnbouwweg in Amersfoort.

Met ruim 2.200 bezoekers gaat de eerste editie van Festifoort Festival als zeer succesvol de boeken in. Dit jaar willen de organisatoren het festival nog volwassener maken. Ze hebben naar hun bezoekers geluisterd. Die hebben onder andere aangegeven nog meer randactiviteiten te willen zien op het festivalterrein. Het toiletbezoek wordt dit jaar gratis. "Je ziet op veel festivals dat je voor toiletbezoek moet betalen. 50% van de Festifoort bezoekers heeft aangegeven eigenlijk niet apart te willen betalen voor toiletbezoek. Reden genoeg voor ons om dit soort puntjes aan te passen."

Festifoort mikt dit jaar op 3.000 bezoekers. "De intieme- en gemoedelijke sfeer moet gewaarborgd blijven. Dat kan alleen als je niet gelijk te groot wilt worden." Daarnaast focussen de organisatoren zich op de kwaliteit van de muziek en de DJ's. Net als vorig jaar wordt er veel moeite gedaan om een programma neer te zetten dat van begin tot einde klopt.

Artiesten

Op het festival draaien grote namen en lokale DJ's, verdeeld over twee stages. Op de Mainstage draaien artiesten als The Partysquad, Vato Gonzalez, La Fuente, Billy The Kit en Roog. Op het tweede podium, de Future House Stage, draaien voornamelijk lokale DJ's.

Via de website www.festifoort.nl zijn de laatste reguliere kaarten verkrijgbaar voor € 27,50.

advertentie
advertentie